ФК «РУХ» ТА ЙОГО ЗАСНОВНИК ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО СТВОРЕННЯ СВЯТА ДЛЯ ДІТЕЙ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ

 

ФК «Рух» та його засновник Григорій Козловський спільно з Emily Resort, «Галицькою Свіжиною» та Шевченківським Гаєм провели благодійний захід для дітей загиблих українських військових, якими опікується БО «Діти Героїв».

Так, розпочався активний відпочинок малечі з відвідин Emily Zoo на території Emily Resort. Далі дітки мали екскурсію Академією футболу, де побачили умови в яких працюють футболісти «Руху» та вихованці клубної Академії. Крім того, юні гості змогли побувати на футбольному полі, пограти з м'ячем та активно провели час, після чого відправились на обід. Там на дітей чекали аніматори від партнерів «жовто-чорних» – «Галицької Свіжини», які бавились із гостями, а також подарували діткам смачні м’ясні призи від бренду дитячої продукції «Наминака». 

Підкріпившись, хлопці та дівчата вирушили у Шевченківський Гай. Для діток там був підготований цікавий квест та екскурсія однією із найзахопливіших локацій Львова. 

У підсумку, малеча провела активний та насичений день з великою кількістю позитивних емоцій. 


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    1 травня 2024 р., 11:05

    Дякуємо Григорію Козловському та ФК Рух за турботу і позитивні емоції, що ви даруєте маленьким діткам України! Дякуємо!!

Схожі новини