ДЕНИС КОЛЧИН: «ЗА ГРОЮ МИ ЗАСЛУГОВУВАЛИ ЩОНАЙМЕНШЕ НА НІЧИЮ»

 

Коментар головного тренера «Руху» U-19 після поразки від «Олександрії» U-19.

 

 

Дуже прикра поразка, адже «Рух» продемонстрував непогану гру в цьому матчі та щонайменше заслужив на нічию. Проте у деяких моментах футболістам не вистачило холоднокровності, психологічної витримки та майстерності.  

Є певні позитивні зрушення в організації нашої оборони – захист почав грати впевненіше та якісніше. Треба лиш набратись досвіду та бути ще впевненішими у собі, аби з гри зникли ці прикрі помилки. Якби хлопці стійкіше реагували на події на полі, то вони б забили в цій грі не один гол. 

Неоднозначні враження після матчу з «Олександрією», адже у грі й досі є помилки, але футболісти краще стали взаємодіяти і місцями показують хорошу гру. Треба, щоб вони робили це стабільніше і намагались не хвилюватись, для цього слід розвивати їхні позитивні якості. Сьогодні гравці «Руху» зробили достатньо, аби не програти, але, на жаль, не пощастило. 

Футболістам слід брати на себе ініціативу і зрозуміти, що вони також відповідають за гру та результати команди. Зараз все залежить лише від хлопців та тренерського штабу, як ми виходитимемо з цієї ситуації. Ми зробимо висновки та працюватимемо, щоб в наступних матчах перервати цю неприємну для нас серію та здобути позитивний результат


loading...

0 коментарів

    Схожі новини